Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

responsabilitat social

El projecte «La Xarxa» de Montserrat és una iniciativa que té com a objectiu promoure i destacar la importància de la responsabilitat social com un element essencial perquè el nostre municipi continue avançant positivament, al mateix temps que reconeixem l’esforç de les persones, els comerços i les associacions que promouen aquesta causa.

Aquesta xarxa local de persones compromeses enforteix les connexions entre el teixit del municipi, estableix metes compartides i facilita la creació de nous llaços de treball en les quals es poden compartir experiències i coneixements.

El projecte s’ha desenvolupat en quatre fases diferents:

Fase 1
Presentació del projecte, difusió i sensibilització sobre RS.

Per a començar el projecte, es va llançar un vídeo promocional explicatiu en les xarxes socials de l'Ajuntament, en el qual es va presentar el projecte i les diferents accions que s'anaven a realitzar per a dur-lo a terme.

VÍDEO FACCEBOOK

VÍDEO INSTAGRAM

Fase 2
Creació de la Xarxa de RS i el protocol de funcionament.

Crearem la xarxa i el protocol que regula les seues bases. Per a formalitzar la seua creació, realitzarem una jornada informativa per a presentar el projecte i la seua funció en el municipi, així com per a ensenyar el protocol i explicar la regulació del projecte. D’aquesta manera, formalitzarem oficialment la creació de la xarxa.

Fase 3
Jornada de formació i adhesió a la xarxa.

Per a continuar presentant el projecte a la població, vàrem realitzar una jornada de formació oberta amb la instal·lació d’una carpa al recinte del mercat del poble. Amb uns díptics, on es resumia què és la responsabilitat social i alguns suggeriments sobre com ser més socialment responsable a Montserrat.

Així mateix, part del veïnat i del teixit associatiu i comercial del poble va decidir adherir-se a la xarxa.

 

Fase 4
Creació de la guia de responsabilitat social de Montserrat.

Finalment, crearem una guia de responsabilitat social de Montserrat. En ella es pot consultar el que significa ser socialment responsable de forma individual, com a associació, com a comerç o com a institució pública. A més, hem volgut deixar reflectides les bones accions responsables socialment que realitza el nostre veïnat al municipi.

En aquesta pàgina podreu trobar tota la informació relacionada amb el projecte:

- Protocol sobre el que es regula les bases del funcionament.

- Segell identificatiu de projecte.

- Díptic informatiu sobre la responsabilitat social.

- Guia de responsabilitat social de Montserrat