Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

QUÈ SIGNIFICA VIU MONTSERRAT?

VIU MONTSERRAT és un Pla Estratègic Municipal que fixa com a objectiu un futur nou, un futur més sostenible i just. A partir dels diferents projectes i iniciatives del mateix ajuntament i de les necessitats socials, econòmiques i mediambientals proposem una guia cap al desenvolupament impulsant al nostre municipi.

Aquest PEM s’ha elaborat sota les bases dels ODS i de l’Agenda 2030 per a poder desenvolupar el municipi a curt, mitjà i llarg termini. A partir d’aquestes bases s’han determinat uns propòsits i unes estratègies basades en l’estat del municipi, definint d’aquesta manera el lloc on ens trobem i el futur que desitgem obtenir. En el document de VIU MONTSERRAT ens trobem diferents apartats per a poder impulsar el nostre municipi, ens trobem tant els diferents objectius i estratègies, l’estat dels plans sectorials de l’ajuntament, l’articulació dels ODS i la seua relació amb el nostre municipi, entre altres coses.

D’aquesta manera, VIU MONTSERRAT és el Montserrat al qual volem arribar, és la guia per a impulsar-nos i per a fer del nostre municipi un lloc basat en les llibertats personals, la sostenibilitat i en la prosperitat econòmica, mediambiental i social.

VIU MONTSERRAT

PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ

INICIATIVA POLÍTICA

La iniciativa comença amb el compromís polític amb el futur del municipi

DETECCIÓ DE NECESSITATS DEL MUNICIPI

Realització d´un diagnòstic de Montserrat, conéixer les necessitats i oportunitats

DEFINICIÓ DE L´HORITZÓ

Definició dels objetius en consonància amb els ODS, l ' Agenda 2030 i el municipi

PLA ESTRATÈGIC MUNICIPAL

L´elaboració del PEM és el camí per aconseguir el Montserrat desitjat

VIU MONTSERRAT

VIU MONTSERRAT és la meta on impulsem el nostre municipi en consonància en els ODS