Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

CONTACTA AMB L'AJUNTAMENT

Si tens alguna qüestió, consulta o suggeriment per fer-li a l’Ajuntament de Montserrat, ports fer-ho mitjançant el següent formulari, d’aquesta manera la teua consulta s’enviarà directament al departament corresponent.

Si la teua consulta és per a un departament en concret i coneixes el departament en qüestió, et recomanem que fages la consulta directament per a agilitzar el procés de resposta. Si ho preferiu podeu realitzar la consulta per telèfon en la secció atenció ciutadana.

En cas que l’enllaç no funcione o si vos dona algun tipus d’error comuniqueu-nos-ho per a poder corregir la incidència ràpidament.

Gràcies per la seua col·laboració.

Formulari de contacte

Totes les dades de caràcter personal que ens proporcione en el formulari de contacte seran tractats per l'Ajuntament de Montserrat.

Finalitat del tractament de les dades: Donar resposta a les consultes, suggeriments i dubtes.

Legitimació: Consentiment del interesat.

Destinataris: Aquestes dades no se cediran a tercers, menys en el cas de l'existència d'una base jurídica que legitime aquest tractament.

Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació i oposició a les dades, així com altres drets, en l'adreça del responsable, o en l'adreça de correu electrònic registre@montserrat.es, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

direcció

Atenció ciutadana

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

XARXES SOCIALS